sábado, 29 de diciembre de 2012

Me encanta ser mecenas!!! (ups, micromecenas)

No fa gaire vaig descobrir Verkami. és un portal on hi ha un munt de projectes de micromecenatges. Des de música, llibres, DIY, infantil, adult... de tot i més!

Vaig conèixer Verkami perque Desedamas l'han fet servir per editar el seu llibre Monstruos, Bichos y Princesas. Elles han aconseguit fins i tot sobrepassar l'aportació que necessitàven i al març ja tindran ( i jo també) el seu llibre!


Monstruos, bichos y princesas


La veritat que cada vegada que faig una ullada veig algun projecte engrescador.

També he col.laborat amb el projecte de La Marta i la Xocolata per editar un llibre infantil. Encara no ha acabat el plaç i desitjo que l'assoleixin.

A part d'ajudar amb l'aportació econòmica ( i us sorprendreu perque no us deixareu pas el sou...) tens un "premi" depenent de l'aportació. I si per mala sort el projecte no té èxit, no s'abona res a la teva targeta de crèdit.

Des d'aquí us animo a que entreu, mireu, remeneu i segur que hi ha algun projecte que us engresca. és una manera molt maca de col.laborar amb joves dissenyadors, escriptors, músics... que si els temps ja són difícils per a tothom, molt més per a la cultura que queda en segon terme.
No hace mucho descubrí Verkami. Es un portal dónde hay un montón de proyectos de micromecenazgos. Desde música, libros, DIY, infantil, adulto, de todo!

Conocí verkami porque Desedamas lo han utilizado para intentar editar su libro Monstruos, Bichos y Princesas. Ellas lo han conseguido y hasta han sobrepasado el límite de aportaciones que necesitaban. En marzo tendrán ( y yo también) su libro.


La verdad que cada vez que entro a echar un vistazo, veo algún proyecto que me interesa.


También he colaborado en el proyecto La Marta i la Xocolata para editar un libro infantil. Todavía no ha acabado el plazo y estoy deseando que lo consiga.

A parte de ayudar con la aportación econòmica ( y os sorprenderá ver que no os teneis que dejar el sueldo!) obtienes un "premio" dependiendo de la aportación. Y si por mala suerte el proyecto no tiene éxito, no se abona nada en la tarjeta de crédito.

Desde aquí os animo a que entréis, miréis, busquéis y seguro que hay algún proyecto que os gusta.


Es una buena manera de colaborar con jóvenes diseñadores, escritores, músicos... que si estos tiempos ya son difíciles para todos, mucho más para la cultura que queda en un segundo plano.


No hay comentarios:

Publicar un comentario