lunes, 4 de febrero de 2013

MiBebéVip


Veure preparar el terreny, plantar la llavor, regar-la, mimar-la , parlar-li... veure crèixer la tija i oh! hi ha una flor a punt d'obrir-se...

No sóc gaire amant de la jardineria pero aquest símil m'encanta.
Aquest és el cas de MiBebéVip.


MiBebéVip és el nou portal de compra amb promocions de primeres marques dedicat exclusivament a les families.
I en breu arribaran les seves campanyes!!!


Darrera de MiBebéVip hi ha la Mònica i en Balta, una gran parella i uns grans amics. Ens vam conèixer gràcies als nostres fills, Aina i Miquel, anaven a la mateixa llar d'infants i eren inseparables. Ara van a diferent escola i és l'excusa perque quedem les dues families!


Fa uns mesos vaig tenir el plaer i l'honor de col.laborar en el sorteig conjunt de MiBebéVip i Mimitos de Mama. Les guanyadores es van endur samarretes Patchcreu totalment personalitzades.


Us animo a tots a que entreu a la seva web, us registreu, mireu el blog i la secció "Interesante", perque MiBebéVip no només és un portal de venda per campanya, darrera hi ha unes persones meravelloses que intenten fer-nos més fàcil i barat, que sempre va bé, el dia a dia.




Preparar el terreno, plantar la semilla, regarla, mimarla, hablarle... ver crecer la planta i oh! hay una flor a punto de abrirse....

No soy muy amante de la jardinería pero este símil me encanta.
Éste es el caso de MiBebéVip.

MiBebéVip es el nuevo portal de compra con promociones de primeras marcas dedicado exclusivamente a las familias.
Y en breve llegarán sus campañas!!!

Detrás de MiBebéVip están Mónica y Balta, una gran pareja y unos grandes amigos. Nos conocimos gracias a nuestros hijos, Aina y Miquel, iban a la misma guardería e hicieron muy buenas migas. Ahora van a diferente colegio y es la excusa para juntar a las dos famílias.

Hace unos meses tuve el placer y el honor de colaborar en un sorteo conjunto de MiBebéVip y Mimitos de Mama. Las ganadoras se llevaron camisetas Patchcreu totalmente personalizadas.

Os animo a todos a que entréis en su web, os registréis, miréis el blog y la sección "Interesante", porque MiBebéVip no sólo es un portal de venta por campaña, detrás hay unas personas maravillosas que intentan hacernos más fácil y barato (que siempre va bien) el día a día.

2 comentarios:

  1. Muchas gracias por esta emotiva entrada! Es un placer poder estar a vuestro lado y ver crecer también el proyecto de Patchcreu. Como tú dices siempre, éste será nuestro año!! Besitos guapa!

    ResponderEliminar
  2. Ay, tenemos un huerto más majo... y va a dar unos frutos... enormes!!!! Al menos la alegría y la amistad crece cada día! Besos.

    ResponderEliminar